EGYEDI ÜVEGPALACK

EGYEDI ÜVEGPALACK GYÁRTÁS

Cégünk egyik fő profilja az, hogy megvalósítsuk az egyedi formájú, a megrendelőink által elképzelt a piacon teljes egészében egyedi, a szokásos dizájntól eltérő formavilágú palackok gyártását.

Prémium kategóriás desztillált italok,borok,ásványvizek,olajok és egyéb italok csomagolására kínálunk megoldást, magas színvonalon, több tíz éves tapasztalattal, európai üveggyárakban. 0,02 liter és 5 liter űrtartalom közötti tartományban bármilyen méretű, átlátszó és színes palack gyártására van lehetőség. Az egyedi vonalvezetés mellet, lehetőség van a palackon bármilyen dombor minta kialakítására,ez a későbbi gyártás költségét ne befolyásolja. Az üveg szájkialakítása lehet dugós, csavarzáras,korona záras, lapka zárású és egyedi. Legtöbb esetben ez kisebb költséggel variálható. Árajánlatot, rajz vagy mintaüveg alapján tudunk készíteni.

Az egyedi palackgyártás automata gépsorokon készül ezért szükség van egyedi szerszám készítésére.

A minimálisan megrendelhető darabszám 10 ezer darab. A megrendelt mennyiségtől nagyban függ a termék a darabára.  Mivel a gyártás minden gyáregységben, több gyártó soron folyik, ezért időre teljesíteni tudjuk a százezres, milliós darab számú megrendeléseket is.

Kérjen ajánlatot:

06 70 248 7768


Tételek 1 től 4 / 4 (1 összes)

Dupla A/B 0,2 l

A palack ára nem tartalmazz..

1.164,00 Ft

Fiasco 0,5 l

A palack ára nem tartalmazz..

708,00 Ft

Lapos 0,5l fehér

A palack ára nem tartalmazz..

235,00 Ft

Lulu 0,5l

A palack ára nem tartalmazz..

573,00 Ft

Tételek 1 től 4 / 4 (1 összes)

Facebook hozzászólások