Blog

Ha üvegpalack kell

2017/03/19

Kínálatunkban több európai üveggyár  magas  színvonalú, innovatív üvegpalack különlegessége várja Önt. Igényeit állandó, kétszáz raklapos készletről tudjuk kielégíteni, és az egyedi igényeket is rövid határidővel tudjuk szállítani. Üvegpalack választékunk űrtartalma a 2 milliliterestől a 40-50 literes ballonokig terjed. A folyamatos és növekvő piaci részvételt garantálja a gyártási technológia során felhasznált kiváló minőségű alapanyag és az olasz formatervezés. Jelenleg állandó raktárkészleten szeszes üvegpalackokat tartunk, de partnereink kínálatában megtalálhatóak a sörös, ásványvizes és befőttes üvegek is.

Egyedi üvegpalack

2017/03/19

EGYEDI ÜVEGPALACK GYÁRTÁS

Cégünk egyik fő profilja az, hogy megvalósítsuk az egyedi formájú, a megrendelőink által elképzelt a piacon teljes egészében egyedi, a szokásos dizájntól eltérő formavilágú palackok gyártását.

Prémium kategóriás desztillált italok,borok,ásványvizek,olajok és egyéb italok csomagolására kínálunk megoldást, magas színvonalon, több tíz éves tapasztalattal, európai üveggyárakban. 0,02 liter és 5 liter űrtartalom közötti tartományban bármilyen méretű, átlátszó és színes palack gyártására van lehetőség. Az egyedi vonalvezetés mellet, lehetőség van a palackon bármilyen dombor minta kialakítására,ez a későbbi gyártás költségét ne befolyásolja. Az üveg szájkialakítása lehet dugós, csavarzáras,korona záras, lapka zárású és egyedi. Legtöbb esetben ez kisebb költséggel variálható. Árajánlatot, rajz vagy mintaüveg alapján tudunk készíteni.


Ajándék tárgyak

2017/03/19

Fa ajándéktárgyak - Pohárkészletek, ajándéktárgy, palack.

Ha az itala minősége igazán kiemelkedő, keressen kínálatunkban hozzá illő igényes palackot, igényes csomagoló anyagot!

Üvegpalack és Ajándék Nagykereskedésünk egyik jól fogyó termékköre a fa és üveg ötvözéséből készült ajándéktárgy..Természetes alapanyagból, ragasztás nélküli technikával készülnek, így megőrizhetjük a fa természetes szépségét.
Tételek 1 től 3 / 3 (1 összes)

Kereső címkék