Menü
Kosár

Bemutatkozás

A Semiglas Üveg és Ajándék Nagykereskedelem egyéni vállalkozás 2003-ban alakult! Lajosmizsei székhellyel és telephellyel működő vállalkozásunk évről évre fejlődik és mindig több terméket és jobb szolgáltatást kínál partnereinek és Önnek is. Kezdetekben csak kiskereskedelmi üzleteket szolgáltunk ki, hazai importőrök termékeivel. A piac és a vásárlási szokások változása megkövetelte tőlünk hogy saját fejlesztésű és saját gyártású ajándéktárgyakat is piacra dobjunk.

Jelentős lépés volt a vállalkozásunk életében, amikor saját import termékekkel bővítettük a palettát, ma már több külföldi üveggyár kizárólagos forgalmazó partnerei vagyunk a hazai piacon. 2008 óta állandó raktárkészlettel forgalmazunk extra minőségű üvegpalackokat, melyek széles felhasználási körük miatt nagyon kelendő  a különböző nagy-és kiskereskedéseknél, szeszes ital gyártó cégeknél.

 

Innovatív termékeinknek köszönhetően egyre több szomszédos országban is megtalálhatóak vagyunk, és a terjeszkedésünk nem áll meg.

Legyen a partnerünk, legyen részese a sikerünknek!


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.